Kleine beurt bij Vakgarage CCS in Dordrecht

Bij Vakgarage CCS wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage CCS niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage CCS voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Dordrecht altijd langs Vakgarage CCS om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we dat in overleg bij tegen meerprijs.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Dordrecht? Kom dan langs Galvanistraat 45 in Dordrecht (Zuid-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageccs.nl of bel naar 078-7370486.

Contactgegevens

Vakgarage CCS
Galvanistraat 45
3316 GH Dordrecht

tel.: 078-7370486
mail: info@vakgarageccs.nl